Υλικά 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο, κομμένα σε τέταρτα και στη συνέχεια σε φέτες 3 μικρά αγγούρια, κομμένα σε ροδέλες 1/4 κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) 2 κ. σ. φύλλα κόλιανδρου, χοντροκομμένα (προαιρετικά) Για το ντρέσινγκ: 3 κ. σ. ελαιόλαδο, 3 κ. σ. χυμό λάιμ ή χυμό λεμονιού, 1/4 κ. γλ. νιφάδες τσίλι ή κόκκινου πιπεριού, 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι, 3/4 κ. γλ. αλάτι Εκτέλεση Βάλτε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύστε με χυμό λάιμ και λάδι, πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι και νιφάδες κόκκινου τσίλι. Ανακατέψτε απαλά με τα χέρια σας, χωρίζοντας απαλά τις φέτες αβοκάντο. Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο λάιμ αν θέλετε. Ανακατέψτε σε ένα μπολ και σερβίρετε!
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.